Γραφείο Τελετών - ΚΑΣΣΗΣ ΤΕΛΕΤΕΣ
 
Εθνάρχου Μακαρίου 104
17234 Δάφνη
 
Τηλέφωνο: +302109717388
 
Κινητό τηλέφωνο: +306941404795
 
Φαξ: +302109715964
 
Ωράριο λειτουργίας
 
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες - Γραφείο Τελετών Κάσσης στη Δάφνη

 
Στο γραφείο τελετών Κάσσης, στη Δάφνη, προσπαθούμε να παρέχουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην τέλεση των πένθιμων τελετών (Κηδείες Μνημόσυνα).

Παράλληλα, παρέχουμε και άλλες υπηρεσίες, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Πιο αναλυτικά οι επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εξής:

Εκταφές

Είμαστε δίπλα σας αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες εκταφής αντί για εσάς γιατί θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν για τον αποχωρισμό του ανθρώπου τους και τη δύσκολη στιγμή της ανακομιδής των οστών του.

Αποτεφρώσεις

Ένα σύνολο οργανωμένων υπηρεσιών είναι στην διάθεση όσων επιθυμούν να αποτεφρώσουν την σορό του αγαπημένου τους προσώπου. Η αποτέφρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κρεματόριο της Βουλγαρίας, της Γερμανίας, ή όπου αλλού μας ζητηθεί. Μην διστάσετε να μας καλέσετε για να βρούμε την καταλληλότερη λύση.

Μεταφορές σορών και οστών στην Ελλάδα και Εξωτερικό Επαναπατρισμός

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την μεταφορά και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζονται για να τελεστεί η κηδεία του αποβιώσαντα στον τόπο που επιθυμούσε στην ηπειρώτικη Ελλάδα με ιδιόκτητα νεκροφόρα οχήματα ή στα νησιά με πλοίο ή αεροπλάνο καθώς και την αποστολή της σορού σε όλο τον κόσμο. Επίσης αναλαμβάνουμε τον επαναπατρισμό αποβιωσάντων στο εξωτερικό αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για την εισαγωγή της σωρού στην χώρα μας.

Ακόμη αναλαμβάνουμε την μεταφορά ή την αποστολή οστών από το κοιμητήριο που φυλάσσονται σε όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό.